G.M ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
 

Αναζήτηση Επιχειρήσεων

v
v
v
Καθαρισμός
GM Phone
KatalogosGM
Αγαπητέ συνεργάτη,

Από τον Ιούλιο 1999 η διαφημιστική G.M προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο της διαφήμισης, έχοντας ως στόχο την απόκτηση ευχαριστημένων πελατών, το οποίο και πέτυχε με την ποιοτική προσέγγιση της διαφήμισης αλλά και μέσω πρωτοποριακών ιδεών που υλοποίησε παρά το ρίσκο που εμπεριέχουν όλες οι καινοτόμες ιδέες.

Μια από αυτές είναι η μοναδική, έως και σήμερα, για τα Ελληνικά δεδομένα, τηλεόραση εξωτερικής διαφημιστικής προβολής 10 τ.μ οθόνη με ιδιαίτερη υψηλή ευκρίνεια (όχι matrix) η οποία είχε τοποθετηθεί από το 1999 εως το 2010 στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου Κρήτης εντοιχισμένη στον όροφο ενός κτιρίου προσφέροντας την δυνατότητα στους διαφημιζόμενους πελάτης της να προβάλλονται στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου μέσω video clip υψηλής ποιότητας και να διαφημίζουν τις επιχειρήσεις τους στο σημείο με την περισσότερη κίνηση στο κέντρο της πόλης.

Η υλοποίηση του τηλεφωνικού καταλόγου σε CD είναι μια καινοτομία που υλοποίησε η G.M.  Ο κατάλογος δημιουργήθηκε με έμφαση στην ύπαρξη  όλων των επιχειρήσεων Πανελλαδικά, αλλά και επιμέρους ανά νομό. Ελέγχοντας τα στοιχεία κάθε επιχειρηματία χωριστά και επιβεβαιώνοντας τα από εξειδικευμένο προσωπικό, υπάρχει η πληρέστερη δυνατή εγκυρότητα τους και ο κάθε χρήστης να μπορεί να βρει οποιαδήποτε στιγμή τα προϊόντα ή τις επιχειρήσεις που επιθυμεί.

Ο τηλεφωνικός κατάλογος της G.M. κάλυψε τις ανάγκες των επιχειρηματιών της Κρήτης για τα έτη 2007-2008 με επιτυχία. Έχοντας σαν γνώμονα την επιτυχημένη πορεία του Παγκρήτιου τηλεφωνικού καταλόγου συνεχίζει για τα έτη 2008 – 2009 ο τηλεφωνικός κατάλογος της Νησιώτικης Ελλάδας, ο οποίος περιλαμβάνει και τον Παγκρήτιο. Στόχος μας η κάλυψη της επιτακτικής ανάγκης για εύκολη και γρήγορη εύρεση επιχειρηματιών, προϊόντων και υπηρεσιών στην υπόλοιπη Νησιώτικη Ελλάδα.

Για το έτος 2009-2010 ο τηλεφωνικός κατάλογος εκτός από την Νησιωτική Ελλάδα – Κρήτη περιλάμβανε και Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Η έκδοση του ψηφιακού τηλεφωνικού καταλόγου των επιχειρήσεων για τα έτη 2010-2011, εκτός από Νησιά της Ελλάδας – Κρήτη, περιλάμβανε Αθήνα – Θεσσαλονίκη και τις Παράκτιες περιοχές της Ελλάδας.

Η έκδοση του ψηφιακού τηλεφωνικού καταλόγου των επιχειρήσεων για τα έτη 2011-2012 κάλυψε αποτελεσματικά όλη την Ελλάδα ολοκληρώνοντας το όραμα μας.

Η έκδοση του ψηφιακού τηλεφωνικού καταλόγου των επιχειρήσεων για τα έτη 2013 - 2014 συνέχισε με επιτυχία να καλύπτει Πανελλαδικά τις ανάγκες των επιχειρηματιών.

Η έκδοση του ψηφιακού Πανελλαδικού καταλόγου για τα έτη 2014-2015, είναι ακόμη πιο εύχρηστη και αποτελεσματική για τον χρήστη.
Είναι αποδεδειγμένα, ένα επικερδές εργαλείο δουλειάς, βοηθώντας ιδιαίτερα τους επαγγελματίες σε αυτή τη φάση της αγοράς.  Τα στοιχεία σας υπάρχουν από τώρα στο ίντερνετ, με τη δυνατότητα να ενημερώνονται καθημερινά.

Η έκδοση του επόμενου Πανελλαδικού ψηφιακού τηλεφωνικού καταλόγου των επιχειρήσεων θα είναι για τα έτη 2015-2016.

Ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου τηλεφωνικού καταλόγου, είναι η εστίαση στα λεπτομερή στοιχεία και τηλέφωνα μιας επιχείρησης και η συνεχής ανανέωση τους. Καταγράφουμε κάθε ενδεχόμενη αλλαγή, σε αντίθεση με τους διαφημιστικούς οδηγούς οι οποίοι εστιάζουν στο διαφημιστικό υλικό και όχι στην αναλυτική και αδιάκοπη ανανέωση.

Πλεονέκτημα του τηλεφωνικού καταλόγου των επαγγελματιών είναι ότι:
  • Βρίσκονται μέσα όλοι οι επαγγελματίες της Ελλάδος.
  • Γίνεται δωρεάν η διανομή του σε επιχειρήσεις όλων των νομών της Ελλάδος, για να υπάρχει πρόσβαση από κάθε χρήστη.
  • Γίνεται πολύ γρήγορη εύρεση σε ότι ψάχνουμε στον κατάλογο.
  • Τα στοιχεία του επαγγελματία σε μια εβδομάδα από την καταχώρηση του φαίνονται στο ίντερνετ.
  • Κατεβαίνει δωρεάν στην επιφάνεια εργασίας, αντιγράφεται στον υπολογιστή σας εφάπαξ και χρησιμοποιείται.
  • Μπαίνετε και από το κινητό σας, αν έχετε πρόσβαση στον ίντερνετ.

Η καινοτομία μας είναι ότι αντιγράφεται στον υπολογιστή σας, ως εικονίδιο και χρησιμοποιείται πλέον χωρίς να χρειάζεται να ξαναμπείτε στο ίντερνετ, ώστε να είναι δυνατή η ευρύτερη λειτουργία του, με στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των χρηστών του.

Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση για να επισκεφθείτε και να εγκαταστήσετε δωρεάν τον κατάλογό μας στον υπολογιστή σας είναι www.katalogos-gm.gr

Η G.M. συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις στο χώρο της με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με προϊόντα και υπηρεσίες οι οποίες διευκολύνουν τους επιχειρηματίες που τις χρησιμοποιούν.

Με τιμή,
Για την G.M

Εκ της Διευθύνσεως